slam jam verona

sljve_01

project | SLAM JAM VERONA . 2006
site | Verona
client | private
category | retail
area | 235 mq
service | detailed design and work supervision
design | antonio ravalli
gproject team | aneghini.crepaldi.pelliconi
infos | shop outfitting inside a protected historic building
from the relation | The whole outfitting is entrusted to the ground, intended not as a mere walkable surface but as an exhibition opportunity. Rebelling to a single zero level, the pavement becomes a topography, modelled according to the different needs. Once denied the vertical-horizontal distinction, small level changes and slopes create functional, elastically usable attitudes. The space, while remaining fluid, shatters into a multitude of exhibition opportunities. The mono-materiality reinforces the idea of a single, multifunctional surface.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google Plus

sljve_02
sljve_03
sljve_04
sljve_05
sljve_06
sljve_07
sljve_08
sljve_09
sljve_10
sljve_11
sljve_12
sljve_13
sljve_14
sljve_15
sljve_16